Temetkezési szolgáltatók

Az általunk üzemeltetett temetőkben más szolgáltatók előzetes időpont egyeztetés után végezhetnek temetkezési szolgáltatást.

 

Az időpont egyeztetéshez kérjük írásban (e-mail) a temettető által az Önök részére magánokiratba foglalt meghatalmazását és a letölthető “időpont egyeztető” nyomtatványt vagy azzal azonos adattartalmú saját nyomtatványt. Ha nem a temettető rendelkezik a temetési hely felett, akkor a letölthető “hozzájáruló nyilatkozatot”, vagy azzal azonos adat és szövegtartalmú saját “hozzájáruló nyilatkozatot” kérjük kitölteni. Kizárólag a fenti okiratok megküldése után áll módunkban időpontot rögzíteni! A temetési időpont akkor válik véglegessé részünkről, ha arról a visszaigazoló e.mail-t megküldtük! 

 

Az iratokat az alábbi e-mail címen tudjuk fogadni:

 

info@panteon-temetkezes.hu

 

• Időpont egyeztető nyomtatvány temetéshez, búcsúztatáshoz:

A nyomtatványt itt töltheti le»

 

• Hozzájáruló nyilatkozat betemetéshez

A nyomtatványt itt töltheti le»

 

• Nyilatkozat urna hazaviteléhez

A nyomtatványt « itt töltheti le »

Kérjük minden esetben tájékozódjanak az adott temetőre vonatkozó szabályokról. A vonatkozó önkormányzati rendeleteket, szabályzatokat megtalálják honlapunk “segítség/jogszabályok, előírások, nyomtatványok” menüpontja alatt.

 

Az elhunyt halottvizsgálati bizonyítványának jól olvasható másolatát a temetést megelőzően kell hozzánk eljuttatni. A rendelet, szabályzat szerinti díjakat szintén a temetést megelőzően kell részünkre megfizetni.

Panteon Kegyeleti Szolgáltató

Tolna és Bács-Kiskun megye

Ügyfélszolgálat 8:00-16:00
+3620 480-8484

Halottszállítás 0-24 hívható
+36 20 941-3376