Közélet

A társadalmi felelősségvállalás, vagy vállalati felelősségvállalás ( Corporate social responsibility, röviden CSR) egy üzleti fogalom, ami szerint a vállalatok figyelembe veszik a társadalom érdekeit, mégpedig azáltal, hogy tekintettel vannak tevékenységük üzletfeleire, beszállítóikra, alkalmazottaikra, részvényeseikre, de ugyanígy a környezetre is kifejtett hatására. Ez a cselekvés a törvényes kötelezettségen túl is terjedni látszik, nevezetesen úgy, hogy az üzleti szereplők önkéntesen tesznek lépéseket az őket körülvevő társadalom életszínvonalának javítása céljából. A társadalmi felelősségvállalás ellenzői úgy vélik, hogy az nincs összhangban az üzleti világ alapvető céljával; vagy az egész nem más, mint figyelemfelkeltés/reklám mások szerint pedig a multik ezúton próbálják elterelni az államok figyelmét működésük kártékonyságáról.

Wikipédia

Tarsadalmi_szerepvallalas

Társadalmi szerepvállalás a Panteon Kft.-nél

A Panteon Kft. igyekszik a lehetőségeihez mérten támogatni olyan szervezeteket, eseményeket, melyek fontosak a társadalom életében. Igény szerint óvoda, sport esemény, kultúrális esemény vagy polgárőrség részére próbálunk célirányos segítséget nyújtani.
blood-donation

Támogatjuk a vérellátást

A biztonságos vérellátás érdekében rengeteg önkéntes véradó tesz. Mi támogatást nyújtunk a Vércsepp a Vérellátásért Alapítvány részére. Természetesen rendszeres véradók is vagyunk!
Szekszard

Szekszárd Megyei Jogú Város kiemelt rendezvényei 2018

Már évek óta rendszeresen hozzájárulunk a város kiemelt rendezvényeihez. Fontosnak ítéljük meg, hogy a városunk ismertségét népszerűsítsük.
bataszekibornapok

Bátaszéki Bornapok 2018

A településnek a fő célja a rendezvénnyel továbbra is a Szekszárdi Borvidék - ezen belül pedig a Bátaszéki Hegyközség borainak, és magának Bátaszék városnak a népszerűsítése. (www.bataszek.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .